TheVIT er et konsulentselskap som tilbyr tjenester innen økonomi, analyse, HR, business intelligence og forretningsutvikling.

Gjennom TheVIT får kundene tilgang til sin egen kompetente økonomi- og/eller HR-avdeling, i en form og omfang som passer dem. Dette er kompetanse og løsninger som normalt er forbeholdt store virksomheter.

Samarbeidet med TheVIT startet våren 2019, og gjennom årene har vi delvis leid ut vår kompetanse etter samme modell som TheVIT tilbyr sine kunder, og har utviklet nye nettsider, kampanjer og materiell. Mye av tekstarbeidet og foto vi har bidratt med ser du her, i tillegg til podcasten Lederrådet – en podcast for deg som er interessert i ledelse.

«Vi er svært fornøyde med kampanjene og samarbeide«

Christian Martinsen, tidligere partner og markedsansvarlig TheVIT

Resultatet av samarbeidet er en rekke kampanjer, kundehistorier og produksjoner som har bidratt til økt trafikk til hjemmesiden og flere leads. Vi jobber tett med Stellar Consulting og Hensikt og har benyttet Blake & Friends, Willy Nikkers og State som nettverkspartnere på kampanjer.

Tidligere partner og leder for salg og marked, Christian Martinsen, uttalte før han sluttet at «Vi er svært fornøyde med kampanjene og samarbeidet».

Illustrasjon av avis-annonser for TheVIT