Tjenester

Design

Design kan være mye. Og vi hjelper deg med det meste. Ny logo eller profil, formgivning på annonser, illustrasjoner, infografikk eller andre elementer.

Foto

Med egen fotograf på huset  leverer vi alle typer fotooppdrag, som for eksempel: produktfoto, portrettfoto, matfoto og miljøbilder.

Kommunikasjonsstrategi

Sammen med kunden utvikler vi kundeløfte – det ene argumentet all kommunikasjon skal springe ut fra. Enten det er på betalte eller fortjente flater, internt eller eksternt.

Konsept- og idéutvikling

Vi hjelper dere med den gode ideen og konseptene som får kundene dine til å velge dere fremfor konkurrentene. Enten det er gjennom en enkelt annonse, en film, podcast eller en annen flate.

Podcast

Vi produserer podcast og har både kompetansen og utstyret som trengs for en god lytteropplevelse. Innhold og tematikk kan vi også bistå med.

PR

Alle har en historie som fortjener å bli fortalt. Vi hjelper deg med å få den ut til verden. I tillegg kan vi bistå med krisehåndtering.

Tekst

Vi løser alt av tekstproduksjon, enten det er kundehistorier, tekst til nettside, produkttekster eller andre artikler.

Video & webinar

Vi løser alle slags videooppdrag, enten det er webinar, studioopptak, eller flerkameraproduksjon. Vår videoprodusent har mange års erfaring med testimonials, men også kortere og raskere formater for sosiale medier.